Pakket en Postpunt

Wat is een UPS Access Point™?
UPS Access Points™ zijn handige plaatsen - lokale bedrijven die een gemakkelijke manier voor het afgeven en ophalen van pakketten bieden. Landelijk bieden meer dan 825 UPS Access Points™, die 's avonds en in het weekend open zijn, consumenten een grotere flexibiliteit bij het ophalen en afgeven van pakketten om door UPS vervoerd te worden.

Om uw pakket op te halen moet u een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto of een identiteitsbewijs met foto en energierekening presenteren.

Aangeboden diensten
Van een UPS Access Point™ tot aan de deur
Heeft u geen tijd om te wachten totdat uw pakket wordt opgehaald? Geef uw pakket gewoon af op een plaatselijk UPS Access Point™, en een UPS-chauffeur haalt het daar op en levert het af op het adres van de ontvanger. Bij gebruik van de UPS Access Points™ om uw pakketten af te geven, bespaart u €2,48 vergeleken met een deur tot deur service.

UPS Access Point™ naar UPS Access Point™
Geef uw pakket af op een plaatselijk UPS Access Point™. Een UPS-chauffeur haalt het op en levert het af op het plaatselijk UPS Access Point™ van uw ontvanger, alwaar het pakket opgehaald kan worden wanneer dat het beste uitkomt. Bij gebruik van de UPS Access Point-locaties, zowel voor een pakket afgifte als levering, bespaart u minstens 5€, vergeleken met een deur-tot-deur service.

*UPS Access Points™ zijn momenteel beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Spanje, en Polen.
Wat voor soort pakketten kan een consument ophalen of afleveren bij een UPS Access Point™?
Pakketten gelijk aan of kleiner dan 20kg zijn toegestaan.
Pakketten gelijk aan of kleiner dan 80cm in lengte zijn toegestaan.
Pakketten met een aangegeven waarde groter dan €3.000, zijn niet toegestaan.
Totale grootte mag niet groter zijn dan 330cm in lengte plus omvang (2xbreedte + 2xhoogte).
Voeg voor internationale pakketten alstublieft een commerciële factuur toe.

Ontvang een offerte

Voor vragen of traceren van uw UPS pakket  kunt u contact opnemen met UPS op nummer 020-5040500

NIEUW nu ook DHL Express

Slim versturen met DHL Parcel

Met onze verzendservice verstuur je naar meer dan 200 landen! Je pakket weegt maximaal 20 kg en is niet groter dan 80x50x35 cm. Maak online je pakketlabelaan, print het uit, plak het op je pakket en geef het af bij een DHL ServicePoint.

DIRECT VERSTUREN

Verstuur vanaf € 5,- binnen Nederland
Verstuur je pakket naar een DHL ServicePoint of naar de ontvanger thuis en volg het met track & trace. Geef je jouw pakketten op werkdagen voor 16.00 uur af? Dan bezorgen wij het in de meeste gevallen de volgende dag.

Verstuur vanaf € 7,- internationaal
Verstuur je pakket al vanaf € 7,- naar meer dan 200 landen en volg het met track & trace*. Is het land waar je naartoe verstuurt douaneplichtig? Dan helpt de verzendservice je om het douaneformulier in orde te maken. In het tarievenoverzicht vind je alle prijzen op een rij.
*Een brievenbuspakket naar het buitenland bevat geen track & trace.

Account aanmaken
Verstuur je regelmatig pakketten of wil je er meer tegelijk versturen en betalen? Registreer je - in stap 2 bij het aanmaken van je pakketlabel - en wij onthouden je gegevens en belangrijkste adressen. Je kan ook adressen importeren. Raadpleeg de handleiding en gebruik het importtemplate.

Er is nu een goedkoper alternatief voor postzegels, de Sandd zegel. Met onze zegel verstuur jij je post niet voor € 0,83 per stuk maar voor € 0,60. Een besparing van 23 cent. We bezorgen op dinsdag en vrijdag en hebben een 72-uurs dienstverlening. Perfect dus voor post zonder haast. Bij ons blijf je plakken. En dat is precies onze bedoeling.

De zegels koop je bij Print en Inkstation Vianen
Daar lever je je post ook weer af. Dan kun jij, als consument, je post laten bezorgen.

Sandd bezorgdagen zijn dinsdag en vrijdag
Geef je je post af op maandag, dinsdag of zaterdag? Dan bezorgen wij op vrijdag.
Geef je post af op woensdag, donderdag of vrijdag? Dan bezorgen wij op dinsdag.

Tarieven zegels binnenland

Gewicht Tarief
0 – 20 gram € 0,60
21 – 50 gram € 1,10
51 – 100 gram € 1,55
101 – 250 gram € 2,00
251 – 2000 gram € 3,40